(Bio) Zwembaden

Al meer dan 10 jaar specialiseert CDW Pools zich in de aanleg van zwembaden, aanvankelijk vooral conventionele zwembaden maar enkele jaren geleden maakten we de overstap naar chloorarme zwembaden.
Ecologischer, natuurlijker én gebruiksvriendelijker.
Wij zorgen voor de perfecte aanleg van uw droomzwembad volledig op maat en met een minimaal onderhoud.

RECENTE PROJECTEN

zwembad

Wat zijn de eigenschappen van PP en PE?

  • Excellente mechanische eigenschappen
  • Zeer hoge duurzaamheid , verwachte levensduur 55 jaar )
  • Ecologisch en recycleerbaar
  • Kleurvast
  • Vrij van solventer, weekmakers, chlorides, biocide
  • 10 jaar product garantie
  • PE heeft een zeer hoge chemische bestendigheid
De technische installatie van een zwembad van CDWpools bestaat uit een frequentie gestuurde filterpomp die het verbruik van elektriciteit tot een minimum beperkt.
 
Voor de ontsmetting van het zwembadwater maken we gebruik van hydrolyse ( splitsing van moleculen ), dit zorgt voor zuiver en zacht zwembadwater dat aangenaam is om in te zwemmen.
 
Een heel kleine hoeveelheid zout wordt wel nog toegevoegd aan het water dit is 1-1,5gr / l , het zwembadwater blijft nog steeds zoet water van drinkwaterkwaliteit. Zacht voor huid, haar en omgeving. Chloor wordt niet meer gebruikt voor de ontsmetting.
 
Als zwembadverwarming gebruiken we een warmtepomp die afgestemd is naargelang de grootte van het zwembad. Bij de zwembadafdekking kan men kiezen voor een automatische afdekking al dan niet met solar lamellen of voor een vloeibare afdekking.
 
Verlichting, inbouwen van een jetstream, bediening via wifi module, er zijn heel veel opties mogelijk. Van basis zwembad tot zwembad met alles erop en eraan.
 
Mocht men twijfelen tussen een zwembad of een zwemvijver kan men opteren voor een hybride zwembad. Bij een hybride zwembad hebben we de look van een zwemvijver maar met zuiver water ( zonder algen ) zoals een zwembad. Ook kan men werken met een rolluik wanneer men in het zwemseizoen het hybride bad gaat verwarmen. In de andere seizoenen kan het rolluik weggestopt blijven in het water en heb je een zwemvijver die mee opgaat in de tuin.
 
Ook kunnen we een bestaande zwemvijver ombouwen tot een hybride(bio)zwembad.